Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

Η συμφωνία GAP & Innovis Pharma εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

12/5/2023 12:34:38 πμ
Αφορά δικαιώματα κυκλοφορίας και διανομής ορισμένων φαρμάκων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε ομόφωνα η απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου τμήματος της εταιρείας GAP S.A. από την εταιρεία Innovis Pharma AEBE. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της INNOVIS είναι η εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, η προώθησή τους για λογαριασμό τρίτων καθώς και η εμπορία καλλυντικών προϊόντων εντός της ελληνικής επικράτειας. Η GAP δραστηριοποιείται κυρίως στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία φαρμακευτικών και βιταμινούχων σκευασμάτων καθώς και συμπληρωμάτων διατροφής. 
Δια της συγκέντρωσης, η INNOVIS αποκτά τα απαραίτητα δικαιώματα-άυλα περιουσιακά στοιχεία για την αποκλειστική κυκλοφορία και διανομή στην Ελλάδα συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων που επί του παρόντος εμπορεύεται η GAP. Η συγκέντρωση έχει οριζόντια διάσταση, αφορώσα επιμέρους σχετικές αγορές φαρμακευτικών σκευασμάτων. Παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, η ΕΑ έκρινε ότι η συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις σχετικές αγορές στις οποίες αφορά».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οδηγίες του ΕΟΦ για τις φαρμακαποθήκες
Μια συνεργασία του GIVMED και του Cyclades Preservation Fund






Σχετικά άρθρα

H RAFARM πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®
Το εργασιακό της περιβάλλον προάγει την εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα, την αίσθηση κοινότητας
Στρατηγική Συνεργασία ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης & Κρήτης
Νέες προοπτικές για τα μέλη και τη φαρμακευτική κοινότητα
Sanofi: Προχωρά στην πώληση του 50% του μεριδίου της στην Opella
Ένα βήμα ακόμα προς την πλήρη απόσχισή της
360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»