Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Power Health αναδεικνύεται ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

23/7/2015 11:33:28 πμ
Με την ίδια διάκριση βραβεύεται η εταιρεία για 3η συνεχή χρονιά!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ελπιδοφόρο μήνυμα στέλνει η ελληνική επιχειρηματικότητα, η οποία εξακολουθεί να λάμπει δια της παρουσίας της σε μία εποχή που η ελληνική οικονομία δοκιμάζεται καθημερινά. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» η Power Health βραβεύτηκε για 3η συνεχή χρονιά από την ACTIVE BUSINESS PUBLISHING -με την τεχνική στήριξη του κορυφαίου επιχειρηματικού θεσμού STAT BANK- ως Diamond of the Greek Economy 2015- «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2015». Η συγκεκριμένη διάκριση επιβραβεύει τις πιο δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.


Η Power Health αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας που διακρίνεται στον τομέα αυτό, αποδεικνύοντας ότι δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, αλλά συνεχίζει να εξελίσσεται αντιμετωπίζοντας την κρίση ως εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου. Με συνετή διαχείριση των πόρων της, στρατηγική που εστιάζει στη δημιουργικότητα και την ανταγωνιστικότητα, την έρευνα και την πρωτοπορία και με ήθος απέναντι στην ελληνική οικογένεια και το ελληνικό φαρμακείο, η Power Health αποτελεί μια δυναμική εταιρεία με αρχές. Επενδύει στους ανθρώπους της, δημιουργεί υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας προϊόντα, κατακτά ξένες αγορές.


Το βραβείο παρέλαβε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Power Health κ. Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, την προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων να επιβιώσουν μέσα σε ένα τοξικό περιβάλλον. Επεσήμανε ως μονόδρομο εξέλιξης και αντίδρασης στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε την αναγκαιότητα διαφοροποίησης και επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Τέλος, μετέφερε τους χαιρετισμούς της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της Power Health κ. Λιλής Περγαντά και την υπόσχεση και δέσμευση των ανθρώπων της ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας και της Ελλάδας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ο Κυριάκος Σουλιώτης
Βραβεύθηκε με το «Kotinos Olympic Wreath» του ΕΒΕΝ.GR - European Business Ethics






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη