Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Novo Nordisk Μέγας Χορηγός του Athens Heart Festival 2024

27/9/2024 3:19:42 πμ
Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν για την καρδιαγγειακή πρόληψη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, στις 23 Σεπτεμβρίου 2024, το Athens Heart Festival 2024, με μέγα χορηγό τη Novo Nordisk Hellas. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και πραγματοποιήθηκε στο Μετρό Συντάγματος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς. Ο στόχος του Φεστιβάλ ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού για την καρδιαγγειακή υγεία και την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκατοντάδες πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους και την πρόληψη των καρδιαγγειακών νόσων, να παρακολουθήσουν ζωντανές επιδείξεις καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και να λάβουν πρακτικές συμβουλές για την προστασία της καρδιάς τους.


Οι ειδικοί της Novo Nordisk Hellas παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες στους επισκέπτες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν δύο Στρογγυλά Τραπέζια με θέμα «Η Καρδιαγγειακή Υγεία μέσα από την εμπειρία των ασθενών» και η «Ασφαλής άθληση και η σημασία της ΚΑΡΠΑ». Η Μαίρη Καραγεώργου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Ελλάδας, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που συμμετείχαμε σε αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Στη Novo Nordisk, οι ασθενείς αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά μας. Για αυτό, βασικός μας στόχος είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις καρδιομεταβολικές ασθένειες και η προώθηση μιας ολιστικής προσέγγισης που προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο Athens Heart Festival αναδεικνύει την αξία τέτοιων δράσεων για τη δημόσια υγεία».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2024
Με δύο επιστημονικά άρθρα και ένα συμπόσιο από τον Π.Ο.Υ. και τη FIP






Σχετικά άρθρα

Karabinis Medical: Καθαρισμός της Δυτικής Παραλίας της Καλαμάτας στις 2/10
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας»
BMS Ελλάδας: Τιμά τους ασθενείς με χρόνια αποφρακτική υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2024
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς
Σειρά δράσεων από τη Novartis Hellas για την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας
Diaverum: Ενισχύει τη νεφρική φροντίδα στην Ελλάδα
Mε την εξαγορά 6 κλινικών