Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Kavita Patel νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Ελλάς Α.Ε. για Ελλάδα και Κύπρο

5/6/2024 12:32:07 πμ
Είναι υπεύθυνη για το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στις δύο αγορές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Kavita Patel είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Ελλάς Α.Ε. για την Ελλάδα και την Κύπρο διαδεχόμενη τον Ezat Azem, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην εταιρεία ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Pharma Κορέας. 


Στο ρόλο της στη Roche Ελλάς, η Kavita Patel είναι υπεύθυνη για το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στις δύο αγορές, με έμφαση στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας, την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και την προώθηση λύσεων προστιθέμενης αξίας σε όλους τους τομείς του κλάδου φαρμάκου.


Η Kavita Patel έρχεται στη Roche Ελλάς με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη φαρμακευτική βιομηχανία. Κατά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων δήλωσε: «Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι χώρες στρατηγικής σημασίας για τη Roche και η δέσμευση του οργανισμού μας -και η δική μου προσωπικά- είναι να προσπαθούμε διαρκώς να συμβάλλουμε στην προαγωγή της φροντίδας υγείας μέσω καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων των ασθενών που λαμβάνουν τα φάρμακά μας. Προσβλέπουμε όλοι στο να συνεχίσουμε να δίνουμε τη δυνατότητα στους ασθενείς, στην Ελλάδα και την Κύπρο, να ζουν περισσότερο και καλύτερα!».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών