Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η FARCOM στη Διεθνή Έκθεση PLMA «World of Private Label» 2024

5/6/2024 12:21:06 πμ
Η ποιότητα, η ποικιλία και το design των προϊόντων της κέντρισαν το ενδιαφέρον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Δυναμική ήταν η παρουσία της FARCOM για ακόμη μία χρονιά στην PLMA, τη σημαντικότερη έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως, που έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο RAI του 'Αμστερνταμ στις 28 και 29 Μαΐου. 2.950 εκθέτες από 73 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 17.000 επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης. 


Κατά τη διάρκεια της PLMA, η FARCOM παρουσίασε τις ευρείες κατηγορίες των προϊόντων της που αφορούν βαφές, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, περιποίησης προσώπου και σώματος, παιδικής περιποίησης και στοματικής υγιεινής. Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της FARCOM, το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων επιλογών σε φόρμουλες και packaging, καθώς και η υψηλή αισθητική στο design των προϊόντων, κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου της εταιρείας. Επιπλέον, οι δυνητικοί πελάτες και συνεργάτες που επισκέφτηκαν το εκθεσιακό περίπτερο της FARCOM, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της, τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής της αλλά και τις εξελίξεις στον κλάδο των καλλυντικών προϊόντων. 


Η FARCOM επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη με συνέχεια και συνέπεια, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της σε περισσότερες από 55 χώρες του κόσμου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών