Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

ΦΣΑ: ετήσια κοπή πίτας

19/2/2008
Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (Φ.Σ.Α.) ανακοινώνει ότι στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα, ώρα 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας των φαρμακοποιών-μελών του Συλλόγου στο Ξενοδοχείο Intercontinental (Λεωφ. Συγγρού 89-93).

Η ανακοίνωση του Φ.Σ.Α. αναφέρει ότι «θα σερβιριστεί καθιστό μενού και θα υπάρχει ζωντανή μουσική με ένα εκπληκτικό λατινοαμερικανικό συγκρότημα».

Τα μέλη τα οποία επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΦΣΑ επισημαίνει τέλος ότι, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι καλεσμένοι θα τοποθετηθούν ανάλογα με την άφιξή τους, καθώς οι θέσεις τραπεζιών δεν είναι προκρατημένες.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάσχεσε 1.800 παράνομα σκευάσματα
Είναι όμως αξιόπιστο;






Σχετικά άρθρα

Το ChatGPT στο φαρμακείο γλιτώνει χρόνο
Είναι όμως αξιόπιστο;
Δωρεάν φάρμακα σε χαμηλοσυνταξιούχους μόνο υπό προϋποθέσεις
Ο Φ.Σ. Αττικής παίρνει μέτρα «πρόληψης» για πιθανές διενέξεις στα φαρμακεία
Peifasyn Academy: Νέο live webinar
Για τη διαχείριση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού