Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΘ: Δωρεά χρηματικού ποσού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

3/7/2024 8:11:14 μμ
Στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στη δωρεά χρηματικού ποσού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προχώρησε ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου, γιου και αδελφού φαρμακοποιών μελών του Συλλόγου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. 


Η παράδοση της επιταγής έγινε χθες από τον πρόεδρο του Συλλόγου Διονύσιο Ευγενίδη στη διευθύντρια του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δέσποινα Φιλιπιδάκη, παρουσία της δικηγόρου του Τμήματος, Μαριάννας Αθανασάκη.


«Ήταν μία συμβολική κίνηση εκ μέρους του Συλλόγου μας ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου, γιου και αδελφού των συναδέλφων μας που χάθηκε τόσο άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ζητήσαμε από την οικογένεια να μας υποδείξει σε ποιο κοινωφελές ίδρυμα επιθυμεί να δοθεί αυτό το ποσό και καθΆ υπόδειξιν της επελέγη ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», δήλωσε ο Δ. Ευγενίδης. 


Από την πλευρά της, η Δ. Φιλιπιδάκη τόνισε ότι «η χορηγία αυτή αποτελεί ένδειξη της εκτίμησης στο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με πρωτεργάτη τον πρόεδρό του, Dr Αντώνη Αυγερινό».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έχει διακριθεί ως πρωτεργάτης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας
Αναπτύχθηκε από τον Λευτέρη Τεπερικίδη, φαρμακοποιό και μέλος του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης






Σχετικά άρθρα

Κ. Ματσιόλης: Σε κρίση το ελληνικό φαρμακείο
Το φορολογικό, οι πολυϊδιοκτησίες και ο ανταγωνισμός θα οδηγήσουν σε λουκέτα, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Φ.Σ. Μαγνησίας
ΕΟΦ: Στον αέρα οι άδειες κυκλοφορίας 19 φαρμάκων στην Ελλάδα
Θα εξεταστούν από το Επιστημονικό Συμβούλιο Εγκρίσεων
Φ.Σ. Αττικής: Στρέφεται στις ψηφιακές τράπεζες για τις συναλλαγές
Νέα προφορά για τους φαρμακοποιούς της Αττικής από τη VIVA
Η πληρωμή των φαρμακοποιών στις 5 Ιουλίου θα γίνει κανονικά
Σύμφωνα με την απάντηση του ΕΦΚΑ για τις ασφαλιστικές ενημερότητες