Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Χανίων: Χορηγός στο 12ο Πανελλαδικό Δημόσιο Θηλασμό

7/11/2021 7:49:17 μμ
Τα φαρμακεία της πόλης ανάρτησαν σχετική αφίσα στις βιτρίνες τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Χανίων ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για χορηγία του 12ου Πανελλαδικού Δημόσιου Θηλασμού που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στις 7/11, με στόχο να προβάλλει έμπρακτα την αξία και τη σημασία του μητρικού θηλασμού. Τα φαρμακεία της πόλης είχαν αναρτήσει την αφίσα της ενέργειας αυτής στις προθήκες τους, βοηθώντας έμπρακτα στην προαγωγή του. 

Ταυτόχρονα, με τη σύμπραξη στους στόχους της εθελοντικής ομάδας «Φίλων και υποστηρικτών μητρικού θηλασμού», στην οποία μετέχει και η φαρμακοποιός-μέλος του Συλλόγου Αργυρώ Τζομπανάκη, ο Φ.Σ. Χανίων εκφράζει την υποστήριξή του σε μια αξιέπαινη ιδέα που πραγματοποιείται εντός της «Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού». 

«Στο φαρμακείο μπορούν όχι μόνο να επιλυθούν απορίες σχετικά με το θηλασμό αλλά και να αντιμετωπιστούν προβλήματα από έναν καταρτισμένο φαρμακοποιό, ο οποίος θα δώσει τις σωστές συμβουλές και θα προτείνει λύσεις», επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τον Μ. Κατσαράκη, γ.γ. ΠΦΣ και υποψήφιο πρόεδρο
Προς την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής και στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «'Αγιοι Θεόδωροι»






Σχετικά άρθρα

f-anazitisi: Ενσωματώνει το σύστημα ταξινόμησης ATC του Π.Ο.Υ.
Ενισχύει περαιτέρω την επιστημονική εγκυρότητα και τη χρηστικότητά της
Μήνυμα για τις εκλογές του Φ.Σ. Χανίων
Από τον Μ. Κατσαράκη, γ.γ. ΠΦΣ και υποψήφιο πρόεδρο
Iowa: Φαρμακεία αξιοποιούνται για την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα
Στο πλαίσιο πανεπιστημιακής μελέτης με την υποστήριξη της Eli Lilly
ΠΦΣ: Ηλεκτρονικές οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο «Προλαμβάνω»
Νέο πεδίο στην ειδική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ