Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Αττικής: Στρέφεται στις ψηφιακές τράπεζες για τις συναλλαγές

3/7/2024 8:40:33 μμ
Νέα προφορά για τους φαρμακοποιούς της Αττικής από τη VIVA
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από μια νέα προσφορά για συστήματα συναλλαγών έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν οι φαρμακοποιοί – μέλη του Φ.Σ. Αττικής, ο οποίος δέχτηκε μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την εταιρεία VIVA


Η εταιρεία με 0% προμήθεια για τις συναλλαγές δίνει εύχρηστες λύσεις για την εκκαθάρισή τους από οποιαδήποτε συσκευή, επιτρέπει τις συναλλαγές σε άλλα νομίσματα πέραν του ευρώ αλλά και την αποδοχή πληρωμών σε τερματικό ακόμα και αν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με το διαδίκτυο. Επιπλέον η VIVA παρέχει εταιρικές κάρτες με ποικίλα πλεονεκτήματα, όπως η δωρεάν φόρτιση σε πραγματικό χρόνο και η εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό των πληρωμών και στις κινήσεις. 


Ακόμα η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμών από πολλαπλά κανάλια αξιοποιώντας τους 40+ τρόπους πληρωμής που διαθέτει, εκκαθάριση των συναλλαγών μέσω κάρτας ανά ώρα και όχι ανά ημέρα, οπότε είναι άμεσα διαθέσιμες, ευκολία στις ακυρώσεις και στους αντιλογισμούς και διασύνδεση με το μηχανογραφικό σύστημα του φαρμακείου, ώστε να αυτοματοποιείται ο κύκλος πώλησης με την αμφίδρομη ενημέρωση των συστημάτων. 


«Πέρα από τις συστημικές τράπεζες που έχουν καταθέσει προσφορές, πλέον ως σύλλογος στρεφόμαστε και στις ψηφιακές που είναι ανταγωνιστικές και δεν έχουν γραφειοκρατικά κωλύματα. Ο Φ.Σ. Αττικής θα εξαντλήσει τον διάλογο με το τραπεζικό σύστημα προκειμένου να συνάψει τη καλύτερη δυνατή προσφορά για τα μέλη του», δήλωσε στο f.daily το μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Μανωλόπουλος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που αυξάνονται
Χωρίς νόημα, αφού δεν υφίσταται μαύρη εργασία στον κλάδο, δηλώνει ο Κ. Μανωλόπουλος






Σχετικά άρθρα

Κ. Ματσιόλης: Σε κρίση το ελληνικό φαρμακείο
Το φορολογικό, οι πολυϊδιοκτησίες και ο ανταγωνισμός θα οδηγήσουν σε λουκέτα, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Φ.Σ. Μαγνησίας
ΕΟΦ: Στον αέρα οι άδειες κυκλοφορίας 19 φαρμάκων στην Ελλάδα
Θα εξεταστούν από το Επιστημονικό Συμβούλιο Εγκρίσεων
Η πληρωμή των φαρμακοποιών στις 5 Ιουλίου θα γίνει κανονικά
Σύμφωνα με την απάντηση του ΕΦΚΑ για τις ασφαλιστικές ενημερότητες
ΦΣΘ: Δωρεά χρηματικού ποσού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου