Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Επιτρέπονται πλέον οι παράλληλες εξαγωγές για όλα τα φάρμακα

22/4/2015 10:18:53 πμ
Ομαλοποιήθηκε η αγορά σύμφωνα με εκτίμηση του Ε.Ο.Φ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Την πλήρη άρση της απόφασης για την απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών και ενδοκοινοτικής διακίνησης για όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα σε όλες τις μορφές, περιεκτικότητες και συσκευασίες τους αποφάσισε ο Ε.Ο.Φ. μετά τη διαπίστωση ότι η επάρκεια των φαρμάκων στην ελληνική επικράτεια ομαλοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, ο Ε.Ο.Φ. παρακολουθεί συνεχώς και επιτηρεί την τήρηση των υποχρεώσεων επάρκειας όλων των προϊόντων.

Υπενθυμίζει δε ότι η τήρηση της επάρκειας και της κάλυψης των αναγκών αποτελεί υποχρέωση των Κατόχων Αδείας Κυκλοφορίας και των Κατόχων Αδείας Χονδρικής Πώλησης και η μη επαρκής κάλυψη των αναγκών των ασθενών, επισύρει την επιβολή των κυρώσεων.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων






Σχετικά άρθρα

Συμπληρώματα διατροφής: Το 40% των πωλήσεων αφορά σκευάσματα  για οστά και αρθρώσεις
Σύμφωνα με ανάλυση της αγοράς από την Cognitive Market Research
ΕΦΚΑ: Καταβλήθηκαν χθες 1,6 εκατ. ευρώ σε χιλιάδες επαγγελματίες
Ως επιστροφές αχρεωστήτως καταβληθείσων εισφορών
ΕΟΠΥΥ: Νέο Call Center για πολίτες και παρόχους
Ένα σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Οργανισμού