Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Επιστολή Φ.Σ. Αχαϊας προς Π.Φ.Σ. για τις πληρωμές ΟΠΑΔ 2011

16/1/2013
«Τελικά, ο καθένας πληρώνεται ανάλογα με την τύχη του...»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
Επιστολή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας προς τον Π.Φ.Σ. για τις πληρωμές ΟΠΑΔ 2011:

"Πάτρα, 15/1/2013

Κύριε πρόεδρε,

Τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, που είχαν την τύχη να πάρουν factoring, σας ευχαριστούν πολύ για την προνοητικότητά σας, να κανονίσετε να πληρωθούν στην καλύτερη περίπτωση 3 μέρες αργότερα από τους υπόλοιπους, αυξάνοντας την τοκοφορία της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι συνάδελφοι του συλλόγου μας, που είχαν την ατυχή έμπνευση να κλείσουν το λογαριασμό τους, στον οποίο πληρώνονταν το Ι.Κ.Α., σας ευχαριστούν για την προτίμηση, να παρακαμφθούν οι Διανεμητικοί Λογαριασμοί, ώστε να παραμένουν απλήρωτοι για 15 μέρες ακόμα, στην καλύτερη περίπτωση.

 
Οι συνάδελφοι, που βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να έχουν κατασχετήρια, ευχαριστούν για την επιλογή σας, να καθυστερήσει τόσο πολύ η πληρωμή του Ο.Π.Α.Δ., ώστε τα κατασχετήρια να υπερβαίνουν τα αιτούμενα και να μη λάβουν από τα δεδουλευμένα του Ο.Π.Α.Δ. ούτε ευρώ.

Οι συνάδελφοι, που έχουν κάνει διακανονισμό με την Εφορία και παρότι έχουν πληρώσει τη δόση τους, βρίσκονται επίσης στην ευχάριστη θέση, να τους παρακρατηθούν εκ νέου τα χρήματα των οφειλομένων του Ο.ΠΑ.Δ. από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.,μιας και η επικοινωνία των δύο Φορέων, καθυστερεί γύρω στον ένα μήνα, σας ευχαριστούν ομοίως.Όπως επίσης, σας ευχαριστούν και οι συνάδελφοι, που ο Ο.Π.Α.Δ. έχει απολέσει τα τιμολόγιά τους ή η Κ.Μ.Ε.Σ. δεν τα έλαβε υπ? όψιν, παρότι στο πλήρες αρχείο, που επεξεργάστηκε ο σύλλογός μας το Πάσχα του 2012, βρίσκονταν όλα πλήρως καταγεγραμμένα και φυσικά θα παραμείνουν απλήρωτοι, ελπίζοντας ο από μηχανής Θεός, κάποια στιγμή, να δώσει λύση στο πρόβλημά τους.

Οι υπόλοιποι συνάδελφοι, που πληρώθηκαν, όσοι απέμειναν, ευχαριστούν το Θεό, που δεν ενεπλάκησαν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Όλα τα μέλη μας, αισθάνονται πως ο καθένας πληρώνεται ανάλογα με την τύχη του και ότι το κεντρικό συνδικαλιστικό Όργανο, ενώ αδυνατεί να παρέμβει στο Δαρβινισμό, που εφαρμόζει πλέον ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., φροντίζει να τον ενισχύει κιόλας!

Σίγουρα οι αγώνες μας, σήμερα δικαιώθηκαν και ελπίζουμε, όπως μας εξαγγείλατε με το πρωτοχρονιάτικό σας μήνυμα, σε νέους και εντονότερους!"

Πηγή: farmakopoioi.blogspot.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί ζητούν ενημέρωση και αποκατάσταση
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice






Σχετικά άρθρα

Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση