Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Εμβληματική επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

30/6/2024 11:27:25 μμ
«Περηφάνια για το χθες, Πίστη για το αύριο» το μήνυμα της Διοίκησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μια εμβληματική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, ο Όμιλος εόρτασε τη συμπλήρωση των 100 ετών της ιστορίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χώρο του φαρμάκου. «Ο κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 500 εκατ. ευρώ το 2024 και με δραστηριοποίηση σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσα από στρατηγικούς σχεδιασμούς, όραμα και πίστη, συνεχώς Αναπτύσσεται, Επεκτείνεται, Ισχυροποιείται και Συνεχίζει!», σύμφωνα με τις ομιλίες των στελεχών του.


Ο Δ. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, ανέφερε κατά την ομιλία του: «Εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητές μας, χτίζουμε καινούργιες συνεργασίες, δραστηριοποιούμαστε σε νέους τομείς και στοχεύουμε στην περαιτέρω επέκταση και εδραίωσή μας εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, φροντίζουμε να έχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες να ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες».


Ο Κωνσταντίνος Παναγούλιας, Αντιπρόεδρος του Ομίλου σημείωσε: «Όπως προέκυψε από τη μελέτη κοινωνικοοικονομικού αποτυπώματος του Ομίλου για το 2022, η συνεισφορά της ΒΙΑΝΕΞ στο ΑΕΠ ανήλθε σε 1,3 δισ. ευρώ, ενώ για τη Δημόσια Υγεία, η ΒΙΑΝΕΞ μέσω των φαρμακευτικών σκευασμάτων της, συνέβαλε στο να επιτευχθούν 3.081 λιγότερες νοσηλείες και 5.551 περισσότερα έτη ζωής». 


Στο πλαίσιο του εορτασμού ανακοινώθηκαν δύο ξεχωριστές πρωτοβουλίες του Ομίλου όπου με στόχο τη συμβολή στη μείωση της υπογεννητικότητας αλλά και την ευρύτερη συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία, προχωρούν στην οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας με τη γέννηση του τρίτου και πλέον παιδιού. Παράλληλα, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ θα διανέμει κατά το σχολικό έτος 2024-2025, σε όλους τους μαθητές της πρώτης τάξης των δημοτικών σχολείων της χώρας, ελληνικές σημαίες, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα της υπερηφάνειας για την πατρίδα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σημαντική η παρουσία του Ομίλου στην ημερίδα ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ για τα 30 χρόνια






Σχετικά άρθρα

Ο Anthony Aouad στο τιμόνι της Sanofi Ελλάδας
«Στόχος μας είναι να γίνουμε η ηγέτιδα εταιρεία ανοσολογίας στον κόσμο» ανέφερε
Healthcare Business Awards: Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment
Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ο Κυριάκος Σουλιώτης
Η AbbVie ενώνει δυνάμεις με τον Οργανισμό We4All
Υλοποιώντας δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και της κοινωνίας
MSD: Ανάμεσα στις 50 ηγέτιδες εταιρείες που αποτελούν πρότυπα Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα
«Η στρατηγική ESG στοχεύει στη δημιουργία βιώσιμης αξίας», σύμφωνα με την Agata