Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην απασχόληση

22/12/2022 8:13:25 μμ
Στα «Diamonds of The Greek Economy 2022»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για την ενεργό συμβολή της στον τομέα της απασχόλησης βραβεύτηκε η ELPEN, πετυχαίνοντας και φέτος αύξηση στο προσωπικό της. Η απονομή της σχετικής τιμητικής διάκρισης έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας της Ναυτεμπορικής «Diamonds of The Greek Economy 2022», παρουσία επιχειρηματιών, στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Πολιτείας και θεσμικών συλλογικών φορέων.

Παρά τις δυσκολίες που επέφερε το 2022 η υγειονομική κρίση και η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους, η ELPEN κατάφερε να αυξήσει το προσωπικό της σε ποσοστό 13%. Με 1.350 εργαζόμενους σε επίπεδο ομίλου, η εταιρεία συνεχίζει τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τη στελέχωση των 2 νέων επενδύσεών της που αφορούν ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων και το νέο Ινστιτούτο Έρευνας και Καινοτομίας που υλοποιεί. Οι νέες επενδύσεις της ELPEN ενισχύουν το ήδη έντονο αποτύπωμα της εταιρείας στον τομέα της απασχόλησης με επιπλέον 350 νέες θέσεις εργασίας και μάλιστα για εργαζομένους υψηλής εξειδίκευσης.

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη διάκριση της εταιρείας, ο Συνδιευθύνων Σύμβουλος της ELPEN και Πρόεδρος της ΠΕΦ, Θ. Τρύφων ανέφερε: «Μαζί με τις επενδύσεις που υλοποιούν οι υπόλοιπες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες δημιουργούμε ένα οικοσύστημα, που θα καλύψει ακόμα περισσότερους Έλληνες ασφαλισμένους με φάρμακα πρώτης γραμμής. Είναι επομένως ξεκάθαρο πως οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να είναι παρούσες στον αγώνα που δίνει η χώρα για να πάει μπροστά».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις
Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Medicines for Europe, A. van der Hoven






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη