Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Διακίνηση προϊόντος χωρίς σήμανση CE με την ονομασία Baby Beets Fetal Doppler

21/2/2008
Ανακοίνωση από τον ΕΟΦ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Αρμόδιας Αρχής της Μ. Βρετανίας διακινείται μέσω του διαδικτύου το προϊόν: Baby Beets Fetal Doppler, το οποίο ανιχνεύει τους χτύπους καρδιάς των εμβρύων.

Σημειώνεται ότι το προϊόν δε φέρει σήμανση CE, όπως απαιτείται για τη νόμιμη κυκλοφορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν αμφιβολίες για την ασφάλεια και την ποιότητά του.

Αν και δεν έχει εντοπιστεί στη χώρα μας διακίνηση του ανωτέρω προϊόντος, εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο των φαρμακείων






Σχετικά άρθρα

Η σημαντικότητα του Google Business Account για ένα φαρμακείο
Σύμφωνα με τη διαφημιστική εταιρεία Strategy-Nest
Εργαλειοθήκη για την τεχνητή νοημοσύνη στο φαρμακείο
Η FIP καλεί τους φαρμακοποιούς να εξοικειωθούν με το μέλλον της φαρμακευτικής πρακτικής
ΤΑΥΦΕ: Την Κυριακή 30 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση
Θα συζητηθεί η επικείμενη άρση της υποχρεωτικής ασφάλισης στο Ταμείο
Φαρμακείο: Αξιοποιώντας τα επιστημονικά δεδομένα στην καθημερινή πρακτική
Χρήσιμος οδηγός από τη FIP για τη διαχείριση κοινών και ήπιων παθήσεων