Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΒΙΑΝΕΞ: Στη 2η θέση της κορυφαίας λίστας με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024

17/6/2024 1:30:05 πμ
Σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΒΙΑΝΕΞ κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα σε όλους τους κλάδους στην κατάταξη των πιο ελκυστικών εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2024, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad.


Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση για τη ΒΙΑΝΕΞ, καθώς υπογραμμίζει τον ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, η οποία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια στον κλάδο του φαρμάκου. Η εταιρεία επενδύει σε ενέργειες που ενισχύουν το employer branding μέσω προγραμμάτων προσέλκυσης εργαζομένων. Υλοποιεί ενέργειες ένταξης νέων εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα της δομής της και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολλέγια της χώρας για τον σκοπό αυτό, παρέχοντας ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης σε νέους επιστήμονες.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, ανέφερε: «Για εμάς, στη ΒΙΑΝΕΞ, οι άνθρωποι παραμένουν στο επίκεντρο και αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμα μια χρονιά το όραμά μας για ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, αξιοκρατία και φυσικά φροντίδα προς τον άνθρωπο, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται». 


Η Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad Ελλάδος, σχολίασε: «Παρατηρούμε με χαρά τις ελληνικές εταιρείες να επιτυγχάνουν διακρίσεις σε έναν τόσο σημαντικό τομέα, όπως το employer branding, ειδικά σε ένα περιβάλλον που είναι τόσο εύθραυστο και ανταγωνιστικό. Η ισχυρή εικόνα ενός εργοδότη αποτελεί ανεκτίμητο πλεονέκτημα, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην ικανότητα των εταιρειών να προσελκύουν και να διατηρούν κορυφαία ταλέντα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Περηφάνια για το χθες, Πίστη για το αύριο» το μήνυμα της Διοίκησης
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών