Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΒΙΑΝΕΞ: Βραβεύτηκε για τα 93 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά

16/6/2017 10:25:22 πμ
Πλατινένιο βραβείο στα «Αιωνόβια brands 2017»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Επιχειρήσεις και προϊόντα, που προσεγγίζουν ή έχουν ξεπεράσει τον ένα αιώνα ζωής στην ελληνική αγορά, τιμήθηκαν στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Αιωνόβια brands 2017».
Η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. έλαβε πλατινένιο βραβείο για την 93χρονη παρουσία της στην κορυφή της ελληνικής παραγωγής φαρμάκου.


«Σήμερα τιμάται η ιδιωτική οικονομία, ο κινητήριος μοχλός κάθε οικονομίας. "Θέλουμε δουλειά, θέλουμε δημιουργία" λέει ο κόσμος. Εσείς, που βραβεύεστε σήμερα, είστε αυτοί που μπορούν να φέρουν το χαμόγελο στους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αυτιάς, ανοίγοντας την εκδήλωση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των βραβείων και εκδότης του περιοδικού «The Business Review», Παντελής Στεφανίδης, και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος), Αντώνης Ζαΐρης.

«Τα βραβεία είναι το ελάχιστο, για να αποδείξουμε πόσο σεβόμαστε την προσπάθειά σας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στεφανίδης, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

Εκ μέρους της κυβέρνησης, χαιρετισμό απηύθυνε η γενική γραμματέας Τουρισμού, Ευρυδίκη Κουρνέτα, ενώ εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Αττικής και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Αθανάσιος Μπούρας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος απένειμε στη ΒΙΑΝΕΞ το platinum βραβείο.


Εκ μέρους του Ομίλου Γιαννακόπουλου, την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Κλάδου Φαρμάκων ΒΙΑΝΕΞ, Αθανάσιος Σκάντζαρης.

«Ο Όμιλος Γιαννακόπουλου έχει 93 χρόνια επιχειρηματικής ζωής και συνεχίζει. Η φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ θεωρείται η μεγαλύτερη φαρμακευτική βιομηχανία. Στη ΒΙΑΝΕΞ δουλεύουν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι διαχρονικά και αυτοί είναι η δύναμή της. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια, η ευθύνη γι' αυτό που κάνουμε και για το τελικό προϊόν που παραδίδουμε στον Έλληνα καταναλωτή.

Η μεγαλύτερή μας δύναμη είναι το ελληνικό φαρμακείο, ο Έλληνας φαρμακοποιός που αγωνίζεται. Γι' αυτό και τον στηρίζουμε 90 χρόνια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ» ανέφερε ο κ. Σκάντζαρης.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΛΠΕ, ΕΒΕΑ και ΣΕΒΤ.

Πηγή: onmed.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο που δημιούργησαν από κοινού






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη