Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Βecton Dickinson Hellas: Χρυσός χορηγός στο Συνέδριο Healthworld 2024

1/10/2024 10:24:18 πμ
Διοργανώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 23ο Ετήσιο Συνέδριο Healthworld με τίτλο «The Healthcare Sector in a Changing World: Are we Ready?» που διοργανώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στις 23-24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

 

Η θεματολογία του φετινού συνεδρίου εστίασε σε καίρια ζητήματα, όπως η σημασία της καινοτομίας στην παροχή υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας, οι μελλοντικές προκλήσεις για τα συστήματα υγείας, οι βιώσιμες στρατηγικές, η υγειονομική περίθαλψη με βάση την αξία, οι τεχνολογικές εξελίξεις και ο μετασχηματισμός της υγειονομικής περίθαλψης.

 

Η Βecton Dickinson Hellas (BD Hellas Α.Ε) υποστήριξε αυτή τη σημαντική δράση ως gold sponsor/χρυσός χορηγός. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BD Hellas A.E. – Αντιπρόεδρος του ΣΕΙΒ, Μανώλης Τριποδιανός συμμετείχε στην ενότητα με τίτλο: «Ο μετασχηματισμός της υγειονομικής περίθαλψης για το μέλλον: Χτίζοντας τώρα ένα υγιέστατο σύστημα για ένα υγιέστερο πληθυσμό», όπου είχε την ευκαιρία να αναδείξει, με την παρουσίασή του, μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στην Υγεία.

 

«Η βιομηχανία ιατρικής τεχνολογίας μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας να βελτιώσουν την προσέγγισή τους προσφέροντας εκπαίδευση και καινοτόμες ιατρικές συσκευές. Ο χρόνος είναι σημαντικός για τον χώρο της Υγείας, τώρα πρέπει να συμφωνήσουμε πως οι υγειονομικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν χωρίς καθυστέρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, εστιάζοντας στην τεράστια συμβολή της τεχνολογίας στην Υγεία με εφαρμογές όπως η τηλεϊατρική, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η ψηφιοποίηση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για 6η συνεχόμενη χρονιά
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Hellas συμμετείχε στο 23ο Annual Healthworld Conference






Σχετικά άρθρα

Faran: Σημαντική συμφωνία για την επέκτασή της στη Νευρολογία
Αντιπροσωπεύει και διανέμει δύο κλασικά σκευάσματα
Septona: Ολοκλήρωσε το επενδυτικό πλάνο των 50 εκατ. ευρώ
Νέα προϊόντα στα σχέδια της εταιρείας για το 2024
Χρυσό βραβείο για τη ΜΕΓΑ στα Environmental Awards 2024
Διακρίθηκε για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων της παραγωγής της
Η AstraZeneca Ελλάδας κινείται 100% με ηλεκτρικά οχήματα
Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της για μηδενικές εκπομπές άνθρακα παγκοσμίως