Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: «Ας μιλήσουμε για τον Καρκίνο του Μαστού»

25/10/2022 7:49:39 μμ
Ενημερωτική ιστοσελίδα αφιερωμένη στη νόσο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μία νέα διαδικτυακή ενημερωτική πύλη για τον Καρκίνο του Μαστού εγκαινιάζει η Bayer Ελλάς με την ιστοσελίδα «Ας μιλήσουμε για τον Καρκίνο του Μαστού». Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για τη νόσο, η Bayer Ελλάς ενδυναμώνει όλες τις γυναίκες και τους δίνει μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα χρήσιμες πληροφορίες για τους παράγοντες κινδύνου, τις διαγνωστικές μεθόδους αλλά και τους μύθους σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, με στόχο να μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία τους.

«Η Bayer Ελλάς δεσμεύεται να στέκεται πάντα δίπλα στις γυναίκες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση της νόσου και των επιλογών του προσυμπτωματικού ελέγχου. Όσο νωρίτερα εντοπιστεί ο καρκίνος του μαστού, τόσο καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να έχει η θεραπεία», δήλωσε ο Νίκος Κουρεντζής, Επικεφαλής του Τμήματος Ακτινολογίας της Bayer για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ισραήλ. «Συνεργαζόμαστε τοπικά και διεθνώς με ομάδες ασθενών με καρκίνο του μαστού για την ευαισθητοποίηση και την έγκαιρη διάγνωση, που αποτελεί θεμέλιο για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της νόσου», συμπλήρωσε.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γίνει δεκτοί σε Πανεπιστήμιο ή ερευνητικό κέντρο της Γερμανίας






Σχετικά άρθρα

Επούλωση & ανάπλαση με Μαστίχα Χίου
Γράφει ο Πέτρος Κασαρτζιάν, Φαρμακοποιός – Χημικός Φαρμάκων
Sotatercept: Να ενταχθεί στον θεραπευτικό αλγόριθμο της ΠΑΥ
Πρόταση από Έλληνες επιστήμονες
Το 30% του πληθυσμού αντιμετωπίζει κάποια διαταραχή ύπνου
Αλλά μόνο το 20% των ασθενών λαμβάνει θεραπεία
ΕΟΦ: Ενεργοποιήθηκε ο «Χάρτης Κλινικών Δοκίμων» της Ε.Ε.
Παρέχει πρόσβαση σε επαγγελματίες και ασθενείς σε ολόκληρη την τρέχουσα έρευνα