Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Αύξηση πωλήσεων για τη Sanofi

14/2/2017 10:16:25 πμ
Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία Sanofi κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της το τελευταίο τρίμηνο του 2016, με τις καθαρές πωλήσεις να σημειώνουν αύξηση κατά 3,3% σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία ή κατά 3,4% σε σταθερές τιμές συναλλάγματος.


Η μεγάλη δύναμη για τη Sanofi αναδεικνύεται η Sanofi Genzyme που κατέγραψε αύξηση 12,6% χάρη στα προϊόντα της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Ωστόσο αύξηση σημείωσε και η Sanofi Pasteur κατά 3,7% λόγω των παιδιατρικών εμβολίων αλλά και η Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Διαβήτη και Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, της οποίας οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3,8%. Οι παγκόσμιες πωλήσεις μόνο του τομέα διαβήτη, αυξήθηκαν κατά 1,9%.

Οι επόμενοι στόχοι της εταιρείας

Στις προτεραιότητες της Sanofi περιλαμβάνονται:

  • Η ολοκλήρωση της ανταλλαγής δραστηριοτήτων με την Boehringer Ingelheim (BI) για την ενίσχυση του τομέα των Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας.
  • Η λύση της κοινοπραξίας εμβολίων της Sanofi Pasteur και της MSD που έχει ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή στρατηγική των δύο εταιρειών στο πεδίο των εμβολίων στην Ευρώπη.
  • Η κυκλοφορία στις ΗΠΑ και η έγκριση στην Ε.Ε. του σταθερού συνδυασμού ινσουλίνης glargine 100 U/ml με λιξισενατίδη για τη θεραπεία ασθενών με διαβήτη τύπου 2.
  • Η έγκριση του sarilumab για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας στον Καναδά, ενώ προγραμματίζεται η εκ νέου υποβολή φακέλου για έγκριση στις ΗΠΑ στη διάρκεια του 1ου τριμήνου του 2017.
  • Η έναρξη κλινικών μελετών με 5 νέους δραστικούς παράγοντες: isatuximab, PD-1, sotagliflozin, olipudase alfa και NeoGAA.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη