Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου από τον ΣΦΕΕ

18/11/2016 11:17:51 πμ
Φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo




Το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας στις 8 Δεκεμβρίου 2016, στο MAROUSI PLAZA, (Φραγκοκκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι).

Το συνέδριο απευθύνεται σε Νομικούς του κλάδου και θα καλύψει διάφορες θεματικές ενότητες, όπως: Τιμολόγηση, Ανταγωνιστική δραστηριότητα, Προστασία δεδομένων-Κλινικές μελέτες και Νέες τάσεις.

 

Ο ΣΦΕΕ ένας από τους πιο καινοτόμους, παραγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της εθνικής οικονομίας, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 95% της αγοράς φαρμάκου δραστηριοποιείται στη χώρα μας από την ίδρυσή του το 1982 με στόχο την προώθηση θέσεων που προάγουν το κοινό συμφέρον των ασθενών, των φαρμακευτικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές.

 

Είναι κεντρικός ο ρόλος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων σε ότι αφορά την κατάκτηση ενός υψηλού επιπέδου δημόσιας υγείας και τη διαμόρφωση συνθηκών κοινωνικής και οικονομικής προόδου.


 Για το πρόγραμμα και τη φόρμα εγγραφής επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.sfee.gr/1o-sinedrio-farmakeftikou-dikeou/

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη