Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Τι Μάρτιος - τι Μάιος;!;!;!

18/7/2013 10:19:17 πμ
Ο υπουργός Υγείας δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι οι φαρμακοποιοί είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Μάιο και το διόρθωσε στο twitter!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



«Μέχρι το Μάιο είναι πληρωμένοι οι φαρμακοποιοί» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ και οι φαρμακοποιοί στο twitter άρχισαν τα παράπονα, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος έσπευσε να παρέμβει με την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ T.V. ο Υπουργός Υγείας κος Γεωργιάδης ενημέρωσε τους παρουσιαστές και μέσω αυτών τον Ελληνικό λαό, ότι οι φαρμακοποιοί έχουν πληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ μέχρι ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ του 2013!!! Προσπάθησα να παρέμβω για να αντικρούσω την "ενημέρωση" του Υπουργού παραθέτοντας τα πραγματικά στοιχεία των πληρωμών μας, όμως στάθηκε αδύνατο. Παρόλα αυτά ενημέρωσα το τηλεοπτικό κανάλι ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και ο Υπουργός είναι τουλάχιστον παραπληροφορημένος!!! Προφανώς μπέρδεψε τον Μάιο με τον Μάρτιο... αλλά ξέχασε τα χρέη του 2011 και του 2012!
Με την εμφάνισή του αυτή ο Υπουργός Υγείας έδωσε την εντύπωση ότι οι φαρμακοποιοί έχουν εξοφληθεί και το δικαίωμα σε όλους τους άλλους παρόχους να διαμαρτύρονται, επειδή οι φαρμακοποιοί είναι πληρωμένοι κατ' εξαίρεση!!!
Πάλι καλά πάντως που δεν είπε ότι έχουμε πάρει ... προκαταβολή για τους επόμενους μήνες του τρέχοντος έτους !!!!
Ο ΦΣΑ θα εκδώσει άμεσα ανακοίνωση η οποία όπως συνηθίζεται τελευταία θα παραμείνει στα φαξ των "δημοκρατικών" Μ.Μ.Ε.!!! ?λλωστε για τα τελευταία, ο μόνος που μπορεί να πληροφορήσει σωστά τον Ελληνικό λαό είναι ο εκάστοτε Υπουργός και όχι οι μισητοί κλάδοι!!! Είναι το "σύστημα" που επιβιώνει ακόμα διότι ΕΛΕΓΧΕΙ κάθε τι που διαμορφώνει γνώμες, απόψεις και τελικά την κάλπη!!!»


Ωστόσο, σύμφωνα με τους farmakopoioi.blogspot.gr, ο υπουργός παραδέχτηκε το λάθος του απαντώντας σε συναδέλφο: «Τα οφειλόμενα (σ.σ. του 2011) τα εξήγησα. Μάρτιο ήθελα να πω.»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ