Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Νέα πρόσωπα και στην επιτροπή τιμών φαρμάκων

23/9/2013 9:33:41 πμ
Οι φαρμακοποιοί Χ. Καραθάνος και Α. Αυγερινός στη νέα ομάδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Νέος πρόεδρος στην επιτροπή τιμών φαρμάκων, που αντικαθιστά τον καθηγητή Δημοσθένη Μπούρο, ανέλαβε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Γ. Πετρίκος, με αναπληρωτή του τον φαρμακοποιό Χαρ. Καραθάνο.


Οι αλλαγές όμως στη σύνθεση της νέας επιτροπής τιμών, περιλαμβάνουν επίσης τον φαρμακοποιό κ. Αντώνη Αυγερινό (π. Διοικητή του νοσοκομείου ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" και π. Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών), αλλά και τον νέο προϊστάμενο της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Σταύρο Ευαγγελάτο.


Τα νέα πρόσωπα σε αυτή την επιτροπή, αλλά και στην άλλη, αυτή της λίστας συνταγογραφουμένων φαρμάκων, αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν τις αλλαγές που αναμένονται στη φαρμακευτική πολιτική.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Οργανισμός αναφέρει τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη
Στις προτεραιότητες της Ευρώπης επίσης η έρευνα-καινοτομία και η "ψηφιακή Ευρώπη"






Σχετικά άρθρα

Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών