Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα εποχή ΜΑΜ

9/5/2024 10:34:31 μμ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η MAM Hellas παρουσίασε τη νέα, ανανεωμένη εταιρική ταυτότητά της κατά τη συμμετοχή της στην κορυφαία φαρμακευτική εκδήλωση Hellas Pharm, που διεξήχθη στις 13 & 14 Απριλίου 2024, στο Κλειστό Στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο. 


Επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στη συνεχή εξέλιξη και στην καινοτομία, παρουσίασε τις νέες συσκευασίες των νέων προϊόντων της, καθώς και τα ανανεωμένα stand προβολής τους. Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να συνδεθεί και να ανταλλάξει απόψεις με παλιούς, νέους και μελλοντικούς πελάτες. Με το νέο λογότυπο και τα νέα παστέλ χρώματα που προσθέτουν ενέργεια και παιχνιδιάρικη διάσταση στην εικόνα τους, κάθε αγαπημένο προϊόν ΜΑΜ αποκτάει τη δική του απόχρωση, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να το αναγνωρίζει με ευκολία.


Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία βρεφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, η ΜΑΜ σηματοδοτεί τη νέα της εποχή, κάνοντας ένα ουσιαστικό, πρώτο βήμα για την υποστήριξη της κυκλικής οικονομίας και την αποδέσμευση από τις ορυκτές πρώτες ύλες. Πρωταρχικοί της στόχοι: η ολιστική προστασία του κλίματος, η βιώσιμη παραγωγή με λιγότερες εκπομπές CO2 και η βέλτιστη αξιοποίηση των φυσικών πόρων.


Μεταβαίνει σταδιακά στη χρήση του πολυπροπυλενίου που συνδέεται με υπεύθυνες πηγές σε όλες τις πιπίλες και τα μπιμπερό. Τα νέα προϊόντα ΜΑΜ βελτιώνουν την καθημερινότητα των γονέων και του μωρού συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο «πράσινο» μέλλον.


Περισσότερες πληροφορίες στο mamhellas.eu

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

14/5/2024 12:07:53 πμΜαμά για πάντα!
Στην ITF Hellas Α.Ε. η έναρξη της μητρότητας εορτάζεται με σύμμαχο τα προϊόντα Iofolen®
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg






Σχετικά άρθρα

UNI-PHARMA & InterMed: Δέκα βραβεία σε δύο μήνες
Στις διοργανώσεις «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» και «Προϊόν της Χρονιάς»
OTC τζελ για τη στυτική δυσλειτουργία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τη Haleon
Έχει λάβει την έγκριση από τον FDA ως ιατροτεχνολογικό
Τα φάρμακα που φέρνουν έσοδα
Και πέτυχαν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους από το 2023 στο 2024