Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ. Λουράντος: "Έκανα αυτό που ο πρόεδρος του ΙΣΑ ζήτησε εγγράφως να κάνω!"

23/8/2013 8:27:55 πμ
Στη μηνυτήρια αναφορά της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ ο πρόεδρος του ΦΣΑ απαντά: "Καλοδεχούμενη!"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


"Προς τι η έκπληξη" απαντά ο πρόεδρος του Φ.Σ.Α. Κ. Λουράντος στους γιατρούς του ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι τον απειλούν με μήνυση. Ακολουθεί το κείμενο του κ. Λουράντου:

"Μηνυτήρια αναφορά κατά του προέδρου του Φ.Σ.Α. κ. Κ. Λουράντου κατέθεσε χθες 21/8/2013 η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ μετά από απόφαση του ΔΣ". Αυτό αναφέρεται σήμερα σε κάποια ΜΜΕ και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα τέτοια... γκάφα εκ μέρους του Δ.Σ. των ιατρών του ΕΟΠΥΥ.
Ή δεν διάβασαν όλη την ανακοίνωσή μου ή η προσπάθεια επικοινωνιακής και μόνον πολιτικής είναι το αποκλειστικό ενδιαφέρον τους.

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι στην εν λόγω ενημέρωσή μου αναφέρω τα εξής: «Ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλης απέστειλε έγγραφο προς τον τότε αναπληρωτή υπουργό υγείας κατηγορώντας με ως πρόεδρο του Φ.Σ.Α. ότι συκοφαντώ τον ιατρικό κόσμο, ότι οι γιατροί δεν παραβιάζουν το νόμο και ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας «ώστε ο πρόεδρος του Φ.Σ.Α. να προβεί σε συγκεκριμένη καταγγελία συγκεκριμένων ιατρών που αποδεδειγμένα παραβιάζουν το νόμο (εφόσον υπάρχουν), άλλως να ανακαλέσει άμεσα την ως άνω επιστολή του που συνιστά μια γενική και αφοριστική συκοφαντική δυσφήμιση του ιατρικού κλάδου στο σύνολο του».
Λοιπόν αυτό έκανα... Έδωσα στον καθΆ ύλην αρμόδιο σημερινό υπουργό Υγείας στοιχεία που κατείχα... και που ο πρόεδρος του ΙΣΑ ζήτησε εγγράφως να κάνω!!! Προς τι η έκπληξη;

Επειδή λοιπόν από απειλές και επικοινωνιακά τρικ δεν χαμπαριάζω, ούτε και φοβάμαι τις στοχοποιήσεις, καλοδεχούμενη η μηνυτήρια αναφορά!!!

Τίποτε άλλο... Έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε!

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών
Τα ιατρεία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, υποστηρίζουν






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ