Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Αντικειμενική ενημέρωση για τη συνάντηση Π.Φ.Σ. - ΕΟΠΥΥ

3/6/2013 8:46:50 πμ
Ο Γιάννης Μακρυγιάννης ενημερώνει για τη συνάντηση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. με τον κ. Παπαγεωργόπουλο διαψεύδοντας άρθρο σε γνωστο blog...
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η ανάρτηση του Γ. Μακρυγιάννη στο facebook, με την οποία διαψεύδει άρθρο σε γνωστό blog φαρμακοποιών και δίνει μια αντικειμενική ενημέρωση για το πώς και τι συζητήθηκε στην περίφημη συνάντηση Π.Φ.Σ. - ΕΟΠΥΥ της προηγούμενης εβδομάδας:


"Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική δέσμευση απο την πλευρά του για συγκεκριμένες ημερομηνίες εξόφλησης των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου καθώς επίσης και των παλαιών οφειλών του 2011 και του 2012. Δόθηκαν υποσχέσεις μονο για ενδεχόμενη καλυτέρευση του χρόνου πληρωμών. Γίνεται σαφές οτι η λύση του προβλήματος μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με οργανομένη κινητοποίηση του κλάδου.Πρέπει να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του ΠΦΣ ώστε να λυφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες.


Μια φιλική συμβουλή σε γνωστό site της Θεσ/κης που οφείλει να κάνει αντικειμενική πληροφόρηση των φαρμακοποιών.Στη συγκεκριμένη σύσκεψη δεν υπήρχαν μόνο συνδικαλιστές της πλειοψηφούσας παράταξης του ΔΣ αλλά και της αντιπολίτευσης οι οποίοι μάλιστα εξέθεσαν με ουσιαστικά επιχειρήματα το πρόβλημα και πρότειναν συγκεκριμένες λύσεις.

Οσο για τις φωνές που ακούστηκαν στους διαδρόμους του ΕΟΠΥΥ μόνο στην φαντασία του γράφοντος υπήρξαν.
Οφείλει λοιπόν η δοιήκηση του ΠΦΣ να είναι αντικειμενική πιο υπεύθυνη χωρίς παραταξιακές σκοπιμότητες και πάνω απ'όλα ενωμένη διεκδηκητική και αποτελεσματική στην επίλυση των προβλημάτων των φαρμακοποιών χωρίς διοχέτευση πληροφοριών σε μη εξουσιοδοτημένα ατομα."

Γιάννης Μακρυγιάννης

πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας και μέλος του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών
Αφορά τη συνταγογράφηση σκιαγραφικών σκευασμάτων






Σχετικά άρθρα

Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Βουλγαρία: Αύξηση της χρηματοδότησης των φαρμακείων αποφάσισε η κυβέρνηση
Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις
Το πρώτο κινητό φαρμακείο θέτει σε λειτουργία το πανεπιστήμιο Yale
Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς