Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Ανακοίνωση ΚΙΝΕΦ για τη χθεσινή γενική συνέλευση του ΦΣΘ

16/7/2013 5:32:33 μμ
Βολές κατά του Κυριάκου Θεοδοσιάδη και των χειρισμών του στα θέματα τις διαπραγμάτευσης με τη κυβέρνηση από την Κίνηση Νέων Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η ΚΙΝΕΦ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

 

«Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΦΣΘ, αντιπρόεδρος του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης και πλέον πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Θεοδοσιάδης προσπάθησε να στρογγυλέψει τις γωνίες και να αποποιηθεί όλων των ευθυνών που τον βαρύνουν προσωπικά για τους μέχρι τώρα χειρισμούς του στα θέματα τις διαπραγμάτευσης με τη κυβέρνηση. Φυσικά και κανείς δε λέει ότι μέσα σε αυτό το κλίμα που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία τα φαρμακεία θα έμεναν στο απυρόβλητο. Εδώ όμως μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Μιλάμε για θεσμικά μέτρα που πάρθηκαν χωρίς να αφορούν τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης που ήταν και το ζητούμενο, όπως το ωράριο, γάλατα στα ΣΜ, μείωση πληθυσμιακού κ.ά. Τρία χρόνια τώρα ο κλάδος μόνο δίνει χωρίς να λαμβάνει κάποιο ισοδύναμο και με τις πληρωμές να βρίσκονται στις 120 ημέρες. Τρία χρόνια μόνο ήττες που παραπέμπουν σε έλλειψη διαπραγματευτικής ικανότητας ή σε κάτι άλλο το οποίο δε θέλουμε να πιστέψουμε.


Κλείνοντας χαιρετίζουμε την απόφαση του κ. Θεοδοσιάδη να μη παραιτηθεί από τις υπόλοιπες θέσεις και να μην αφοσιωθεί αποκλειστικά στο ΠΦΣ, αποδεικνύοντας ότι στη παράταξή του δεν υπάρχουν ικανά στελέχη να τον διαδεχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Και σε αυτό συμφωνούμε».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Αλ. Μητρόπουλος: Να ανατραπεί η επιλογή που καταστρέφει το Ταμείο






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου